015 - 361 87 69 Premieberekening aanvragen

Advies bedrijfsfinanciering

Altijd de beste zakelijke lening

Stel je bent op zoek naar een zakelijke lening, omdat je meer geld nodig hebt om te ondernemen. Of je  bent op zoek naar een mogelijkheid om jouw lening tegen een gunstiger tarief af te sluiten. Wij zijn gespecialiseerd in (het verbeteren van) bedrijfsfinancieringen en realiseren altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Maatwerk bij jouw wensen

Voor het aanvragen van een standaardofferte voor een zakelijk krediet heb je ons niet nodig. Dat kun je zelf ook. Wij verzorgen echter maatwerk en zoeken naar de voor jou juiste constructie en meest geschikte partij, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Een voorbeeld Factoring

Factoring is een bedrijfsfinanciering op basis van handelsvorderingen en is een goed alternatief voor de traditionele rekening-courant faciliteit bij banken. Doordat de hoogte van de financiering in de basis is gebaseerd op jouw debiteurenvorderingen is deze min of meer ongelimiteerd.

Factoring verstrekt je direct werkkapitaal en is administratief vrij eenvoudig uitvoerbaar

Neem contact met ons op Premieberekening aanvragen

Stel je vraag aan MG Credit

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

015 - 361 87 69 contact