015 - 361 87 69 Premieberekening aanvragen

Kredietverzekering

Houd je bedrijf financieel gezond

Als klanten niet betalen om wat voor reden dan ook, dan wil je graag je schade uitgekeerd krijgen, zodat jouw eigen bedrijf niet in de problemen komt en kan blijven voortbestaan. Met een kredietverzekering (ook wel debiteurenverzekering) dek je je in tegen het risico van niet betalende klanten.

Loop geen onnodig risico

Dit is een aanzienlijk risico als je een onderneming runt die op factuur goederen en/of diensten levert aan andere bedrijven! Jaarlijks schrijven bedrijven gemiddeld 2,5% af doordat klanten niet (kunnen) betalen. Een kredietverzekering bestaat uit de verzekering zelf, bedrijfsinformatie over nieuwe en bestaande klanten en het voeren van incasso.

Assurantietussenpersoon in kredietverzekeringen

Wij zijn proactief en ons contact houdt niet op na het afsluiten of het verlengen van de polis. Wij zijn het tussentijds aanspreekpunt en verzorgen het volledig polis beheer. Denk hierbij aan het begeleiden bij limieten, schades en incassotrajecten. Wij ontzorgen je volledig.

Verlenging van de polis

Bij verlenging van de polis gaan wij graag in onderhandeling met de kredietverzekering maatschappij(en). Betaal je niet te veel? Zit je nog wel bij de juiste maatschappij? Heb je nog wel voldoende dekking? Kan de polis misschien beter? Wij nemen onze klanten het werk graag uit handen.

Neem contact met ons op Premieberekening aanvragen

Wij vergelijken alle kredietverzekeraars met elkaar

Stel je vraag aan MG Credit

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

015 - 361 87 69 contact