015 - 361 87 69 Premieberekening aanvragen

Maak kennis met ons

Specialist in Credit & Risk Management

Als adviesbureau richten wij ons op Credit Management diensten in de breedste zin. Wij zijn een onafhankelijk, onpartijdig en objectieve assurantietussenpersoon in kredietverzekeringen.

Samen sterker!

Sinds 1 maart 2018 hebben wij ons samengevoegd bij Input Adviesgroep in Nootdorp. Wij wilden ons graag aansluiten bij een grotere partij met dezelfde specialisaties. Door gebruik te maken van de kennis en de backoffice van Input Adviesgroep kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen. Input Adviesgroep kent onze markt en bestaat al ruim 20 jaar.

Service in heel Nederland

Ons kantoor is verhuisd naar Nootdorp waar ook Input Adviesgroep is gevestigd. Wij bedienen klanten door het gehele land. Dit is mogelijk, doordat onze accountmanagers woonachtig zijn in verschillende delen van Nederland. Zo kunnen wij makkelijk onze klanten blijven bezoeken en houden wij nauw contact met je!

Zelfverzekerd zakendoen

Wij zetten graag onze tanden in creditmanagement vraagstukken en problematiek op het gebied van kredietverzekeringen. Wij zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen en hierover adviseren is ons vak én onze passie. Wij zorgen ervoor dat jij beslagen ten ijs komt en zelfverzekerd zaken kunt doen!

Internationaal netwerk

MG Credit heeft partnerships met gespecialiseerde partijen op haar vakgebied en kan haar relaties daarmee lokaal ondersteunen in meer dan 100 landen. Hiermee is onze organisatie vertegenwoordigd in de landen die 95% van de wereldhandel realiseren.

Daarom kies je voor MG Credit

  • De beste kredietverzekering voor jouw bedrijf
  • De hoogste individuele en aanvullende dekking
  • Onafhankelijk, onpartijdig en objectief advies

Neem contact met ons op Premieberekening aanvragen

Stel je vraag aan MG Credit

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

015 - 361 87 69 contact